Betingelser

KenyaSafariRejser.dk sælger ikke rejser, herunder hotelovernatninger, flybilletter og andre produkter. KenyaSafariRejser.dk henviser blot til rejsearrangører og andre virksomheder som sælger disse.

Har du spørgsmål eller reklamationer til en eventuel bestilling, skal du derfor kontakte den rejsearrangør (rejsebureau/flyselskab/biludlejningsfirma mv.), som du har bestilt hos.

KenyaSafariRejser.dk kan derfor ikke stilles til ansvar for ændringer i din rejse, herunder aflysninger, mistet bagage eller andre begivenheder i forbindelse med din rejses gennemførelse.

Ophavsret

Alt materiale på Kenyasafarirejser.dk tilhører Kenyasafarirejser.dk. Også indlæg og kommentarer der er postet til websitet og diverse debatfora tilhører Kenyasafarirejser.dk. Intet materiale må kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Kenyasafarirejser.dk.

Brugere af Kenyasafarirejser.dk kan dog frit printe materialet til privat ikke-kommercielt brug på betingelse af, at materialet ikke ændres, at der ikke tages imod betaling for formidling af materialet og at Kenyasafarirejser.dk angives som kilde.

Kenyasafarirejser.dk forbeholder sig ret til, uden yderligere varsel, at benytte alt materiale, der bliver sendt til Kenyasafarirejser.dk, på alle sider på websitet, hvor materialet findes relevant.

Kenyasafarirejser.dk kan ikke gøres ansvarlig for indhold der postes som kommentarer på websitet eller diverse debatfora, da websitets funktioner umuliggør øjeblikkelig kontrol med, hvilke holdninger og meninger der udtrykkes.

Kenyasafarirejser.dk forbeholder sig ret til at afvise og/eller fjerne materiale der anses for upassende og stødende, fornærmende, pornografisk, ulovligt, racistisk, chikane af navngivne personer eller materiale, der på anden måde strider mod god etik og moral.